fbpx

About Us

Kembara Khalifah atau Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd merupakan Sebuah syarikat pelancongan dimiliki oleh Muslim Bumiputra yang mempunyai kepakaran dalam menguruskan percutian dalam dan Luar Negara. Go Rocket Travel & Tours Sdn. Bhd. (KPK LN 8610 / 1207997-M) Telah ditubuhkan pada 7 November 2016 dan berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia sebagai agensi pelancongan dengan lesen penuh IOT. Kami menyediakan penyelesaian untuk kakitangan dan agensi pelancongan dalam mengendalikan penginapan pelancong, pengangkutan, acara, keselamatan, hiburan dan perhotelan.

Misi Syarikat

Untuk menyediakan pakej terbaik untuk Malaysia dari segi kualiti, nilai, kemudahan dan harga. Dalam usaha untuk meningkatkan reputasi kami, kami bangga dalam memberikan perkhidmatan tambah nilai sambil mencipta peralihan paradigma berkaitan dengan perjalanan di dalam dan di luar negara.

Visi Syarikat

Menjadi Agensi Pelancongan terbaik di dunia kerana kami menyediakan perkhidmatan kepada semua sektor komuniti perniagaan dan individu. Kami juga merancang untuk menyediakan kepakaran kakitangan yang berkelayakan untuk menangani keperluan perjalanan holistik untuk syarikat korporat dan pelancong.

Perkhidmatan

Di Rocket Go Travel & Tours, kami menawarkan pelanggan kami penyelarasan perjalanan perjalanan yang komprehensif dalam masa 24 jam. Pasukan kami yang berkemahiran tinggi mempunyai telah dilatih untuk memahami keperluan pelanggan dan menawarkan pilihan terbaik yang tersedia.

Percutian Penuh Ibrah, Destinasi Al Sunnah

Sejak 2 tahun yang lepas, kami telah mengembangkan perkhidmatan kami dalam sektor pelancongan memandangkan kami telah mengendalikan lebih daripada 2000 lawatan pengunjung ke Malaysia sahaja. Pelanggan utama kami adalah dari Eropah dan Timur Tengah, tetapi kami tidak sabar-sabar untuk membawa lebih banyak pelanggan di seluruh dunia ke Malaysia kerana kami telah bekerjasama dengan hotel tempatan, agensi pengangkutan, restoran dan banyak lagi.

Bercuti Biar Berisi

Hari ini kami juga telah berjaya menjadi salah satu syarikat pengembaraan yang mengendalikan pelancongan ke Luar Negara yang merangkumi seluruh Eropah, Timur Tengah dan juga Asia Tenggara. Syarikat juga komited untuk menawarkan penjimatan yang ketara ke atas gaya perjalanan dan kami berbuat demikian dengan memberikan akses kepada setiap sudut di Malaysia dengan nilai, kepakaran dan keselesaan dan gaya tanpa keseronokan. Dan kami juga berjanji untuk menyediakan perkhidmatan yang tiada tandingannya kepada pelanggan kami untuk memenuhi keperluan mereka.